Coatingvloer

Epoxy vloercoating

Een epoxy vloercoating is een kwaliteitsvloer.  Een vloercoating van epoxy is een uitstekende vloeroplossing voor bijvoorbeeld de saaie betonvloer in de garage of de onhygiënische vloer in de werkplaats. Naast de trendy uitstraling die u de vloer geeft met deze vloercoating, beschermt het de vloer tevens tegen vuil en beschadigingen. Met de vloeistofdichte, slijtvaste epoxy vloer realiseert u in deze ruimte een eenvoudig te onderhouden en tevens erg hygiënisch vloer.

Voordelen

  • Hard & duurzaam: De eindlaag is keihard en daarmee bestand tegen zware belasting van auto’s en machines.
  • Bestand tegen chemicaliën: Epoxy coating is na uitharding chemisch resistent en bestand tegen het intrekken van olie, vet en zuren.
  • Vloeistofdicht: Epoxy behoort tot de groep vloeistofdichte coatings. Water trekt niet in de vloer en dit maakt het ideaal voor doucheruimten, toiletten, zwembaden en ruimtes waar met vloeistoffen gewerkt worden.
  • Naadloos & hygiënisch: De coating kan naadloos aangebracht worden, zonder kieren tussen vloer en wand. Deze kunnen dus uiterst hygiënisch schoongemaakt worden.
  • Budgetvriendelijk: Epoxy coating is een budgetvriendelijke optie voor vloeren in de industriële, commerciële en residentiële sector, ook mogelijk met antislip of decoratie vlokken.
Vraag vrijblijvend uw offerte aan

logo

Openingstijden
 
Maa-Vrij
07:30 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Buys Ballotstraat 18
1821 EB Alkmaar

Plan een bezoek aan onze showroom

 

tel.: 06-52346308

info@tsnvloeren.nl